top of page

"Neem je atelier mee in het landschap en verbeter de natuur"

Olivier Descamps, landschaps- & tuinarchitect en zaakvoerder van Landschapsatelier heeft al enkele jaren ervaring in zowel het ontwerpen als het aanleggen van kleinere stadstuinen alsook publieke ruimtes.

 

Tijdens het ontwerpproces is Landschapsatelier in staat om diverse dossiers op te maken, zoals bijvoorbeeld een voorontwerp, een beplantingsplan, dat indien gewenst verder wordt uitgewerkt tot een technisch dossier en een uitvoeringsdossier. Ook restauratiedossiers en het opmaken van beheerplannen behoort tot de activiteiten van Landschapsatelier.

 

Landschapsatelier werkt geregeld samen met onder andere architecten en botanisten om projecten zo vakkundig mogelijk te realiseren. Deze interdisciplinaire samenwerking met deskundigen zorgt vanaf de ontwerpfase tot de uitvoeringsfase voor een professioneel en duurzaam resultaat.

 

 

Naast het ontwerpen is Landschapsatelier gespecialiseerd in volgende aspecten:

  • Het opmaken van beplantingsplannen, voor zowel kleine tuinen als grote groene ruimtes. Er wordt hierbij uitgegaan van zowel de geest van de plek als de eisen en budget van de klant.

  • Het geven van advies over beplanting, materialen, ruimtelijkheid en uitvoering. 

  • Het opmaken van beheerplannen met geïntegreerde, gebiedsgerichte visie en maatregelen.

bottom of page